söndag 3 mars 2013

Inbjudan till cykelfest 25 maj 2013

Tour de Houf 2013

3:e upplagan av en ny tradition (Tredje gången gillt:-)
Cykelfest i Hov med omnejd

Lördagen den 25 maj är det dags igen!

En fest i 4 etapper, hur går det till?

Alla är välkomna som bor på smidigt cykelavstånd från Hovbacka (max ca 2½ km se karta, obs ungefärliga avstånd). Bor ni längre bort än så får ni prata med någon bekant/släkting som har hus att låna ut under några timmar på festdagen. Har ni en granne eller god vän som också vill följa med så är de självklart välkomna!. Är ni singlar? Ta med en kompis! Har ni ingen kompis? Kom ändå!

Ni som lånar hus, glöm bara inte att tala om var ni håller till så vi kan skicka era gäster till rätt adress. Upp till tre deltagarpar kan dela på ett hus.

· En vecka innan festen går av stapeln får ni ett mail (glöm inte att ange mail-adress vid anmälan) där det framgår om ni ska bjuda på förrätt, varmrätt eller efterrätt.

· Samling: Festdagen samlas vi i Hovbacka kl 16.30 för en välkomstdrink samt utdelning av kuvert som talar om vart ni ska cykla för att äta förrätt, huvudrätt resp efterrätt.

· Etapp 1: 17.30 ska ni vara hemma hos ert första värdpar och äta förrätt ihop med värdparet och ytterligare ett par.

· Etapp 2: 19.00 ska ni ha cyklat vidare till adress nr 2 där ni äter varmrätt tillsammans med det värdparet o ett annat nytt par

· Etapp 3: 21.00 kanske det är ni som ska bjuda på efterrätt hemma hos er och då kommer två nya par hem till er och äter.

· Etapp 4: Kvällen avslutas sen med en gemensam återsamling i Hovbacka där vi fortsätter partaja så länge vi orkar.

Facebook

Kolla gärna in vår Facebookgrupp och läs vad som händer eller bidra med egna frågor och synpunkter. Logga in o sök efter ”Tour de Houf”.

Anmälan

Din anmälan vill vi ha senast 4 maj via mail cykelfestentourdehouf@gmail.com , ni kan givetvis också ringa och anmäla er (se telefonnummer nedan), ange er mail-adress så vi vet vart instruktionerna ska skickas. Priset är 125 kr/person. För att anmälan ska vara bindande ska betalning via bankgiro 235-4355 också vara utförd före 4 maj. För det får ni förutom de superhemliga kuverten också en välkomstdrink samt tillgång till efterfest i Hovbacka med dans resten av kvällen. Där bjuder vi även på kaffe. Ev överskott av anmälningsavgiften går tillbaks till er i någon form.

Tour de Houf, karta, Hov, cykelfest

OBS! Cirkeln är bara ungefärlig! Det finns inga exakta gränser.

Välkomna!

Anders o Ingegerd, Hallavaravägen 39, 070-310 21 11 el 070-679 44 82

Kurt o Eva, Svenstadsvägen 314, tel 0431-365 248

Tobbe o Camilla, Sönnertorpsvägen 110, tel 0431-740 43

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar